15.desember kl 1800 & 16.desember kl 1500

The Sound of Music

Webbanner_SoundofMusic_Midl (2)[1]

NOSO er endelig i Hammerfest.

Supersamarbeid med Hålogaland Teater om musikerklassiker med storslagen musikk.

Her blir det stort ensemble på scenen og ikke minst – musikere fra Nordnorsk Opera og Symfoniorkester og oversatt til herlig klingende nordnorsk av Ragnar Olsen.

Fjellsidene skal fylles med lyden av musikk. Edelweisene skal blomstre og skinne om kapp med solen. Hålogaland Teater og NOSO går sammen om et storartet scenisk verk i regi av Ivar Tindberg, kjent særlig for den mangeårige suksessen Et juleeventyr. I tillegg har Hege Holte Østby avsluttet en lang og suksessrik danserkarriere og flyttet hjem til fødebyen Tromsø hvor hun lager koreografien til forestill
ingen. Scenografien er ved Yngve Julin.

I denne storslagne versjonen av folkekjære The Sound of Music skrevet av Rodgers og Hammersteins får vi høre klassikere som Edelweiss, Sound of Music, og My favourite things, og det vil klinge uendelig vakkert over Scene Vest når mezzosopran Maria Nohr bekler rollen som Maria. I rollen som von Trapp finner vi Sondre Krogtoft Larsen.


Musikalen ble skrevet kort tid etter Andre verdenskrig og er basert på en sann historie. Her møtes romantikk og mørke, akkompagnert av musikk som siden har gjort musikalen udødelig.

Med Maria Nohr i rollen som Maria Rainer og Sondre Krogtoft Larsen i rollen som Georg von Trapp

Støttet av Sparebanken Nord-Norge
 
Billetter
15.des, kl 1800     kjøper du HER
16.des, kl 1500     kjøper du HER

SAMARBEIDSPARTNERE